Kunstenaar: René van der Meulen

button spiegel DEEL jezelf def

Coachsessie live of online

Om je eigen gebruiksaanwijzing beter te leren kennen en veilige stappen te zetten op jouw pad
De coachsessie bestaat uit een constructief en afgestemd gesprek (zonder energiebehandeling).

Duur: 1 uur
Kosten: 90 euro btw vrij (particulier tarief)/ Strippenkaart van 5 keer: 425 euro btw vrij
Kosten: 120 euro btw vrij (zakelijk tarief)/ Strippenkaart van 5 keer: 575 euro btw vrij

CONTACTWHATSAPP

Algemene informatie

Het is belangrijk om te vermelden dat mijn tarieven kunnen variëren afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van mijn klanten. Ik begrijp dat elke situatie uniek is en ik probeer om maatwerkoplossingen te bieden die aan jouw verwachtingen voldoen. Ik geloof in transparantie, eerlijkheid en wederzijds begrip als het gaat om tarieven. Mocht je meer informatie willen over de tarieven, neem gerust contact met mij op.

Annulering van een afspraak is kosteloos tot 24 uur voor aanvang; daarna wordt de afspraak geheel in rekening gebracht.

Als je serieus wilt investeren in jezelf, in balans wilt zijn op energetisch niveau en nieuwe inzichten wilt opdoen, dan nodig ik je uit voor een gratis telefonische intake. Samen kunnen we kijken hoe ik jou kan ondersteunen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen.