Kunstenaar: René van der Meulen

button HEEL fijn verwendag def

Masterclass hooggevoeligheid op de werkvloer

Wist je dat een neurodivers team 30% productiever is dan een homogeen team?
En wist je dat zeker 1 op de 5 mensen hoogsensitief is en dat deze hooggevoeligen in hun kracht een heleboel sensitieve talenten meebrengen op de werkvloer?

Wil je als werkgever neurodiversiteit meer omarmen?
Wil je meer weten over de kracht van hooggevoeligheid op de werkvloer?
Wil je binnen jouw organisatie of team het gesprek aangaan hierover met meer bewustwording, onderling begrip en productiviteit tot gevolg?

Neem dan voor een inspirerende masterclass op maat, waarin wetenschap, gevoel en praktische en persoonlijke benadering hand en hand gaan, contact met mij op.

CONTACTWHATSAPP

Algemene informatie

Het is belangrijk om te vermelden dat mijn tarieven kunnen variëren afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van mijn klanten. Ik begrijp dat elke situatie uniek is en ik probeer om maatwerkoplossingen te bieden die aan jouw verwachtingen voldoen. Ik geloof in transparantie, eerlijkheid en wederzijds begrip als het gaat om tarieven. Mocht je meer informatie willen over de tarieven, neem gerust contact met mij op.

Annulering van een afspraak is kosteloos tot 24 uur voor aanvang; daarna wordt de afspraak geheel in rekening gebracht.

Als je serieus wilt investeren in jezelf, in balans wilt zijn op energetisch niveau en nieuwe inzichten wilt opdoen, dan nodig ik je uit voor een gratis telefonische intake. Samen kunnen we kijken hoe ik jou kan ondersteunen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen.