Kunstenaar: René van der Meulen

button HEEL jezelf def

Energiebehandeling

Voor doorstroming, ontspanning en balans in je energiehuishouding.
Tijdens een energiebehandeling zal ik onderzoeken waar de mogelijke disbalans in jouw energieveld zich bevindt en bespreken we wat de oorzaak kan zijn. Mijn doel is je te helpen ontspannen, zodat jouw natuurlijke balans kan worden hersteld. Voorafgaand aan de behandeling zal er een korte intake plaatsvinden en na afloop zal er een evaluatie worden gegeven. Om de behandeling geheel op maat te maken, stem ik me uitgebreid af op jou en jouw energie voordat je arriveert. Dit betekent dat de behandeling persoonlijk op jouw behoeften is afgestemd.

Duur: 1 uur
Kosten: 90 euro btw vrij (particulier tarief)/ Strippenkaart van 5 keer: 425 euro btw vrij
Kosten: 120 euro btw vrij (zakelijk tarief)/ Strippenkaart van 5 keer: 575 euro btw vrij

CONTACTWHATSAPP

Algemene informatie

Het is belangrijk om te vermelden dat mijn tarieven kunnen variëren afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van mijn klanten. Ik begrijp dat elke situatie uniek is en ik probeer om maatwerkoplossingen te bieden die aan jouw verwachtingen voldoen. Ik geloof in transparantie, eerlijkheid en wederzijds begrip als het gaat om tarieven. Mocht je meer informatie willen over de tarieven, neem gerust contact met mij op.

Annulering van een afspraak is kosteloos tot 24 uur voor aanvang; daarna wordt de afspraak geheel in rekening gebracht.

Als je serieus wilt investeren in jezelf, in balans wilt zijn op energetisch niveau en nieuwe inzichten wilt opdoen, dan nodig ik je uit voor een gratis telefonische intake. Samen kunnen we kijken hoe ik jou kan ondersteunen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen.