Kunstenaar: René van der Meulen

SE-cure samenwerkingspartners

Coaching en Re-integratie

Hooggevoelig heel gewoon

Als coach en re-integratiespecialist maak ik deel uit van het landelijk dekkende netwerk van Hooggevoelig heel gewoon. Binnen de re-integratiediensten begeleiden we diverse trajecten in opdracht van het UWV. Daarnaast bieden we op maat gemaakte trajecten voor andere werkgevers en bedrijven, op basis van offertes. Wat jouw situatie ook is, je kunt contact opnemen met Hooggevoelig heel gewoon (0570-643053) en zij zullen verder met jou of je werkgever afstemmen.

De afgelopen 5 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met re-integratietrajecten, waarbij ik mensen op een veilige manier help omgaan met hun hooggevoeligheid zodat ze weer fit aan het werk kunnen. Zo heb ik bijvoorbeeld Jepke Versnel begeleid in een UWV-werkfittraject in 2022. Zij heeft hierover gesproken op het HSP-congres in Veenendaal op 29 november 2022. Dit geeft je een beeld van mijn begeleiding en hoe Jepke dat heeft beleefd.

POP-begeleiding en coaching

In opdracht van Hooggevoelig heel gewoon coach ik studenten van de opleiding tot hg-deskundige en van de HSP-coachopleiding op persoonlijk en professioneel vlak aan de hand van hun ontwikkelingsplannen (POP).

Lees hier mijn blog op de site van kenniscentrum Hooggevoelig heel gewoon.

Bedrijven en instellingen waar SE-cure mee heeft samengewerkt/samenwerkt om hun medewerkers op het gebied van vitaliteit, coaching en re-integratie zo goed mogelijk te faciliteren: