Kunstenaar: René van der Meulen

button HEEL jezelf en straal def

Energetische coaching

Energetische coaching is als een verkwikkende duik in verschillende dimensies van jouw zijn: mentaal, emotioneel, fysiek, sociaal en spiritueel. Het is een harmonieuze combinatie van een coachsessie en een op jou afgestemde energiebehandeling.  Samen gaan we op pad waarbij ik jou zal helpen om te begrijpen waar jouw balans verstoord is geraakt. Via onze interactie zal ik de subtiele signalen die jouw lichaam mij geeft vertalen en dit met jou bespreken. Jouw eigen weten en gevoel zullen deze informatie verder aanvullen. Door onze samenwerking kunnen krachtige inzichten ontstaan. Dit zijn jouw sleutels tot verandering die veilig voelt.

Om te ontdekken of energetische coaching bij je past, bied ik je graag eenmalig een kennismakingsessie aan tegen gereduceerd tarief.

Duur: 1,5 – 2 uur
Kosten (particulier tarief): 90 euro btw vrij  / vervolgsessie kost 135 euro btw vrij
Kosten (zakelijk tarief): 120 euro btw vrij / vervolgsessie kost 185 euro btw vrij

Energetisch coachtraject

Duur: 5 sessies van 1,5 – 2 uur

Voor als je je eigen gebruiksaanwijzing wilt kennen en daarnaar wilt leven. Een rijk verandertraject met als resultaat: verandering die veilig voelt.

Alle 5 energetische coachsessies bestaan uit een coachgesprek, een lichaamsgerichte energiebehandeling op maat en een evaluatie.

Kosten: 650 euro btw vrij (particulier tarief)
Kosten: 900 euro btw vrij (zakelijk tarief)

CONTACTWHATSAPP

Algemene informatie

Het is belangrijk om te vermelden dat mijn tarieven kunnen variëren afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van mijn klanten. Ik begrijp dat elke situatie uniek is en ik probeer om maatwerkoplossingen te bieden die aan jouw verwachtingen voldoen. Ik geloof in transparantie, eerlijkheid en wederzijds begrip als het gaat om tarieven. Mocht je meer informatie willen over de tarieven, neem gerust contact met mij op.

Annulering van een afspraak is kosteloos tot 24 uur voor aanvang; daarna wordt de afspraak geheel in rekening gebracht.

Als je serieus wilt investeren in jezelf, in balans wilt zijn op energetisch niveau en nieuwe inzichten wilt opdoen, dan nodig ik je uit voor een gratis telefonische intake. Samen kunnen we kijken hoe ik jou kan ondersteunen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen.