Kunstenaar: René van der Meulen

button DEEL jezelf def

Zakelijk aanbod

Als jouw werkgever bereid is om coaching, re-integratie of andere vormen van ondersteuning voor jou en mogelijk andere medewerkers te vergoeden, dan help ik je graag met een begeleidende brief en een op maat gemaakte offerte. Zakelijke tarieven voor mijn reguliere energetische aanbod zijn te vinden op deze website. Voor andere activiteiten, zoals een masterclass over neurodiversiteit in het algemeen en hooggevoeligheid op de werkvloer in het bijzonder, energetische wandelsessies, energetische workshops en de bijbehorende tarieven, kun je nadere informatie bij mij opvragen.

CONTACTWHATSAPP

Algemene informatie

Het is belangrijk om te vermelden dat mijn tarieven kunnen variëren afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van mijn klanten. Ik begrijp dat elke situatie uniek is en ik probeer om maatwerkoplossingen te bieden die aan jouw verwachtingen voldoen. Ik geloof in transparantie, eerlijkheid en wederzijds begrip als het gaat om tarieven. Mocht je meer informatie willen over de tarieven, neem gerust contact met mij op.

Annulering van een afspraak is kosteloos tot 24 uur voor aanvang; daarna wordt de afspraak geheel in rekening gebracht.

Als je serieus wilt investeren in jezelf, in balans wilt zijn op energetisch niveau en nieuwe inzichten wilt opdoen, dan nodig ik je uit voor een gratis telefonische intake. Samen kunnen we kijken hoe ik jou kan ondersteunen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen.