Energetische coaching?


Energetische coaching is een vorm van coaching waarbij gewerkt wordt op verschillende lagen: mentaal, emotioneel, fysiek, sociaal en spiritueel. Het is een combinatie van een energiebehandeling en een coachsessie.

Energiebehandeling:
D
oor middel van handoplegging onderzoek ik waar en waardoor je mogelijk uit balans bent geraakt. Ik voel waar het niet doorstroomt in je lichaam. Met behulp van helende energie los ik via mijn handen zoveel mogelijk blokkades op en bewerk ik  het subtiel-energetische veld rondom je fysieke lichaam. Zodoende help ik je ontspannen, je natuurlijke balans te herstellen en je zelfgenezend vermogen te stimuleren.

Coaching:
Tijdens de energiebehandeling en in gesprek met jou krijg ik een beeld waardoor je mogelijk uit balans bent geraakt. Deze bespreek ik met je. Ik vertaal als het ware de signalen die jij/jouw lichaam mij vertelt. Jij kunt deze informatie aanvullen met jouw eigen weten en voelen. Uit onze samenwerking kunnen krachtige inzichten ontstaan. Dit zijn jouw sleutels tot verandering die veilig voelt.

Resultaat: letterlijk en figuurlijk beter in je vel!

 

De behandeling van SE-cure is een mix van Utrechtse no-nonsense en Oosterse wijsheid.

 DSC 4246 site