Mijn verhaal

 

Als hooggevoelig kind was ik in mijn jongere jaren vooral bezig om mijzelf cognitief sterker, weerbaarder en zichtbaarder te maken. Via het gymnasium naar Wageningen University om daarna als ingenieur enkele jaren kwantitatief onderzoek te doen in de agribusiness en in medialand. Daarna hield ik mij in de profit en non profit sector bezig met kwalitatief, mensgericht onderzoek en organisatieadvies. 

Mijn hooggevoeligheid zat mij, zo ervoer ik dat althans, geregeld in de weg en ik was vaak ziek. Mijn talent is dat ik mij goed kan verplaatsen in anderen en in situaties. Mijn valkuil was, dat ik daardoor mezelf en mijn energie teveel weggaf zodat ik als het ware 'leegliep'.

Ik had de sleutel om hiermee om te gaan nog niet in handen, maar voelde wel altijd al dat ik zingevend bezig wilde zijn en dat mijn geest bepaalde (spirituele en levensbeschouwelijke ) voeding nodig had. Het veelal onzichtbare gaf voor mij kracht en zin aan het zichtbare.

Ik volgde in mijn leven vele opleidingen en trainingen op het gebied van intuïtie, reading en healing (w.o. Reiki (master) en Bachbloesemremedies) en ik volgde een coachopleiding. Na diverse mensen in managementfuncties gecoacht te hebben, wilde ik als coach en als mens nóg meer diepgang bereiken. Diepgang op álle lagen: mentaal, emotioneel, fysiek, sociaal en spiritueel.

Mijn werk-, studie- en levenservaring tot nu toe hebben mij tezamen de sleutel aangereikt om mijn gevoeligheid en mijn energie beter te managen en dit als kracht in te zetten voor anderen.

Zo is SE-cure Energetische Coaching ontstaan. 'SE' zijn mijn initialen en 'cure' staat voor energie- en coachbehandelingen op maat. Ik deel tijdens energetische sessies graag met je wat ik geleerd heb en bied je de veiligheid om te veranderen.

In 2019 heb ik de opleiding afgerond tot hooggevoeligheidsdeskundige.
In samenwerking met Hooggevoeligheid heel gewoon, het opleidingsinstituut en kenniscentrum op het gebied van hoogsensitiviteit, begeleid ik als hg-deskundig werkfitcoach UWV-werkfittrajecten en coach ik studenten van de opleiding tot hg-deskundige op persoonlijk en professioneel vlak aan de hand van persoonlijke ontwikkelingsplannen (POP). Daarnaast begeleid ik online intervisiebijenkomsten op het gebied van werkfittrajecten.

Naast energetisch coach, werkfitcoach, POP-begeleider en hooggevoeligheidsdeskundige ben ik o.a. moeder van drie kinderen (14, 17, 19 jaar).

foto 2 site secure