Kunstenaar: René van der Meulen

button HEEL fijn verwendag def

Bachbloesemremedie op maat

Dr. Edward Bach (1886-1936), een arts en homeopaat, heeft de Bachbloesemremedies ontwikkeld. Hij was ervan overtuigd dat onze gedachten en levenshouding een belangrijke rol spelen bij het ontstaan en genezen van lichamelijke klachten. Steeds meer mensen delen en erkennen deze overtuiging. Dr. Bach heeft een complete behandelingsmethode ontwikkeld met 38 bloesemremedies. Deze remedies richten zich niet op de ziekte of klacht zelf, maar op de persoonlijkheid van de individuele gebruiker. Ze ondersteunen op positieve wijze en kunnen uitstekend worden gecombineerd met andere behandelmethoden. Bachbloesemremedies bestaan uit mengsels van water en bloemen.

Een Bachbloesemremedie op maat, vrij van btw, kost €20 exclusief verzendkosten.

CONTACTWHATSAPP

Algemene informatie

Het is belangrijk om te vermelden dat mijn tarieven kunnen variëren afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van mijn klanten. Ik begrijp dat elke situatie uniek is en ik probeer om maatwerkoplossingen te bieden die aan jouw verwachtingen voldoen. Ik geloof in transparantie, eerlijkheid en wederzijds begrip als het gaat om tarieven. Mocht je meer informatie willen over de tarieven, neem gerust contact met mij op.

Annulering van een afspraak is kosteloos tot 24 uur voor aanvang; daarna wordt de afspraak geheel in rekening gebracht.

Als je serieus wilt investeren in jezelf, in balans wilt zijn op energetisch niveau en nieuwe inzichten wilt opdoen, dan nodig ik je uit voor een gratis telefonische intake. Samen kunnen we kijken hoe ik jou kan ondersteunen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen.