Nieuwsbrief 29 okt 2019

Nieuwsbrief 29 oktober 2019

Positieve energiestroom
Sinds januari van dit jaar ben ik professioneel in een positieve energiestroom beland.
Dat deel ik graag met jullie.

In mijn energetische coachpraktijk zie ik steeds meer cliënten die op zoek zijn naar hun eigen gebruiksaanwijzing om met hun (hoog)gevoeligheid om kunnen te gaan.
En dat is voor mij de reden geweest om mezelf als mens en als coach hierin nog meer te ontwikkelen.

In februari startte ik daarom met de opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige, die werd gegeven door opleidings-en kenniscentrum Hooggevoelig heel gewoon.
Deze opleiding daagde mij uit mijn eigen hooggevoeligheid nog serieuzer te nemen en daar 100% voor te gaan staan, zodat ik nog meer in mijn kracht ben gekomen als mens en als coach.

Hooggevoelige kracht

In mei verbond ik mij als werkfitcoach aan ‘Hooggevoelig heel gewoon’ , die in samenwerking met het UWV werkfittrajecten aanbiedt aan hooggevoelige mensen met een ziektewet- en arbeidsongeschiktheidsuitkering met als doel deze weer werkfit te maken.

Sinds 3 oktober mag ik mij officieel HG-deskundige noemen en in die functie zal ik komend jaar ook studenten van de HG-opleiding begeleiden bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wil jij weten of je hooggevoelig bent of weet je dat het bent en zou je dit ook meer als kracht willen inzetten? Wil jij weten wat energetische coaching hierbij kan betekenen?
Neem dan contact met mij op.

Geluk vermenigvuldigt als je het deelt

In de maand november 2019 geef ik je met veel plezier 20 % korting op een energetische behandeling.